Arbetsdag – lördagen den 15 september kl. 10.00 – 13.00

Vi vill gärna se fler damer på våra arbetsdagar! Kom och arbeta tillsammans med dina grannar och ha samtidigt en trevlig stund. Tag gärna med kaffe för en kortare fikapaus. Korv, bröd och dryck serveras hos ordförande på Fastersuddevägen 2, från kl. 13.00, då du även kommer att få den senaste informationen om bl.a. fiber, oljeläckage, etc.

Exempel på arbetsuppgifter: Sätta ut vägkäppar, fylla potthål på vägarna, ta upp/in bryggor, badstegar, gungor, städning av ladan, slyröjning från Flatvarpsvägen till fotbollsplanen, badet, hamnen samt ekbacken. Köra bort ris till rishögen. Tvätt av vägskyltar, etc.

Medtag: såg, grensax, kratta, skottkärra, etc. och vi behöver så många bilar med släpkärror som möjligt! Kolla gärna på hemsidan www.ytterby.info för senaste information om vad som skall göras.

Styrelsen vill också påminna om att arbetsdagen är till för föreningsgemensamma arbetsuppgifter. Arbeten kopplade till enskilda vägar görs lämpligen efter kallelse från vägansvarig.