Yoga – Hålls i år på klipporna i Flatvarp v. 27-30 – Start Onsdag 1 juli

Klippyoga i Flatvarp – Distans & Balans
På grund av pågående Corona-pandemi, flyttas “vår” yoga, som brukar hållas i Samfällighetens lada, utomhus till klipporna i Flatvarp.

Yogan har många positiva effekter såsom lägre stressnivå, ökad rörlighet och minskade spänningsbesvär. Vi jobbar med kroppen, inte mot den och vi har fokus på andning, positioner och meditation. Inga förkunskaper krävs.

Schema v.27
Ons & Fre 0730- ca 0845 Mjukyoga

Schema v 28-30
Tis & Tor 0730-ca 0845 Mjukyoga

Ta med något att ligga på, handduk, solmadrass, yogamatta. Kudde för att kunna justera din sittställning samt filt/tjockare för att lägga på dig under den längre vilan. Vi yogar barfota i mjuka och löst sittande kläder.

Du får gärna swisha en gåva om valfritt belopp till 0706-731773. Gåvan går oavkortat till Sjöräddningen i Loftahammars fina och viktiga arbete. Läs gärna mer på www.sjoraddningen.se/loftahammar.

Pandemin & Dåligt väder & Kontakt
Under pågående pandemi följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer genom att hålla distans till varandra. Vid dåligt väder (läs ösregn) ställs yogan in. Har du frågor eller funderingar kontakta mig på 0706-731773 eller kaju.salo@telia.com.

Välkomna
Karin Junehammar-Salo
Kundali-medicinsk & yinyogainstruktör