Ny volleybollplan – Invigning och turnering – Lördagen den 25 juli!

Ungdomar i Ytterby har på ett mycket förtjänstfullt sätt jobbat hårt med att bygga en volleybollplan, bredvid vår fotbollsplan. Själva planen har byggts helt ideellt utan kostnad för samfälligheten. Föreningen har dock bekostat nät och bollar. Ett stort tack till ungdomar och föräldrar som deltagit i arbetet och ett speciellt tack till Henry Larsson som ställt upp med liten grävmaskin. Ett 100-tal personer i alla åldrar har redan provspelat. Bollar ligger i en låda vid planen och alla är välkomna att spela när som helst.

Träning och matcher, tisdagar, torsdagar och söndagar kl. 15.00 (före jympan)Alla är välkomna att träna och spela kl. 15.00 på tisdagar, torsdagar och söndagar, dvs före jympan. Lite träning och sedan delar vi upp lag och spelar.

Invigning och volleybollturnering – Lördagen den 25 juli – Anmäl ett lag!Våra ungdomar inbjuder till invigning och volleybollturnering, lördag den 25 juli, med start ca 10.00 och finaler kl. 17.00! Tag gärna med lite picknick och komma och heja fram ditt lag!

Antal personer i ett lag: Ett lag skall bestå av minst 4 personer och max 8 personer, varav max 6 personer får spela samtidigt, dvs 2 är avbytare. Vi ser gärna att varje gata i Ytterby/Lasthagen ställer upp med minst ett lag. Om minst tre spelare bor på gatan räknas det som ett gatulag och kan ta namnet Jungfruhamnsgatan 1, 2, 3 osv. Dock inget krav att det är ett gatulag.

Ålder: ca 8  – 70 år. (Folkhälsomyndighetens rekommendation). Gärna mixade lag. Tre generationer i ett lag ger tre bonuspoäng till laget (Startar med 3-0 i ledning)!

Tävlingsform: Varje match spelas som bäst av 3 set, varje set till 11. Poäng på varje boll. Ett set måste dock finnas med två poäng. Total matchtid, max 15 minuter då matchen bryts och den som har flest poäng vinner matchen. Fullständiga tävlingsregler kommer finnas tillgängliga vid turneringens start.

Anmälan till tävlingsledarna, Victor Christofferson och Gustav Carlenius, senast torsdag 23 juli, per mail: Victor.christofferson@gmail.com eller telefon: 0703-354125. Anmälan skall innehålla: Lagets namn, namn på lagledare, mailadress och telefonnummer.

Max antal lag: 16 lag (först till kvarn….)

Spelschema: Sätts upp på stora anslagstavlan samt på fotbollsplanen, från 12.00, fredagen den 24 juli.

Varmt välkomna önskar Victor Christofferson och Gustav Carlenius, m.fl. ungdomar