Fiberarbete i Ytterby denna vecka för fiber till Runnkalen

SKANSKA kommer med början idag, och under ca 1 vecka, fortsätta fiberarbetet för att dra fiber från slutet av Fastersuddevägen till Runnkalen. Fibern kommer att dras från det sista huset, Fastersuddevägen 22, utefter berget innan spången till badet, under spången och i havet till Runnkalen. Ändring av dragningen kan ske om man stöter på problem. Det innebär också att en mindre maskin som gräver ner fibern måste köra från hamnområdet på vår stig till brygga 5, därefter till vänster om berget, för att komma fram till grävområdet. SKANSKA har lovat att återställa eventuella skador på vår stig. SKANSKA kommer också att ha en arbetsbod uppställd vid vårt pumphus under den tid arbetet pågår.

Vid eventuella frågor, var vänlig kontakta Ordförande, Tommy Johansson, 0708-964850.

STYRELSEN