Lyckad städdag! Röjning efter Flatvarpsvägen startar!

Vi blev hela 50 personer som träffades i fint väder på den extra arbetsdagen i lördags!  Ett 10-tal ungdomar deltog och jobbade hårt. Väldigt mycket blev gjort, bl.a. eldades ris från Pålsviken till sandstranden och området bakom brevlådorna är nu rejält rensat och uppsnyggat. Vi hann även plocka upp hundratalet nedfallna tallgrenar efter Sandgärdsvägen.

Denna vecka startar arbetet med att ta ned granbarksborreskadade granar efter Flatvarpsvägen. När vi ändock har skogshuggare och skogsmaskiner på plats kommer vi att passa på att ta alla döda/dåliga träd samt göra en lätt gallring närmast vägen.  Skogsmaskiner kommer, när det torkat upp i skogen, att plocka så mycket ris som möjligt. En hel del manuellt arbete med risplockning kommer dock att återstå till städdagen den 15 maj.

//Styrelsen