Hoppa till innehåll

Tillfälligt problem med sommarvattnet i Ytterby!

Vi har slut på vatten i våra tankar i pumphuset i Ytterby, sannolikt beroende på att det står och läcker vatten på någon tomt. Det kan räcka med att en vattenslang springer läck och stora mängder vatten läcker då ut på ett dygn. För att åter fylla våra tankar är nu vattnet avstängt till hela Ytterby-området (ej Lasthagen) och kommer att vara så tills åtminstone sent i kväll, söndag 11/8. Vi behöver dock hjälp med att hitta läckaget så om du är i Ytterby, gå gärna en sväng och titta på den egen tomt och hos dina närmaste grannar, speciellt om de inte är på plats, då ett läckage även kan ställa till med stora vattenskador. V.v. meddela Tommy Johansson, 0708-964850, om du ser eller misstänker något problem.

Det går bra att hämta en dunk med vatten på utsidan av pumphuset i Ytterby (eller Lasthagen) för akuta behov.

STYRELSEN