Hoppa till innehåll

I din brevlåda: Välkommen till Ytterby dokument!

Styrelsen har tagit fram ett 10-sidigt dokument med värdefull information om Ytterby/Lasthagen och Ytterby Samfällighetsförening. Välkomstbrevet distribuerades i din brevlåda igår!

Välkomstbrevet innehåller bland annat följande information: Kartor, historik om området, beskrivning av olika källor till information och hur samfällighetsföreningen fungerar samt vad det innebär att tillhöra en samfällighetsförening, beskrivning av våra gemensamhetsanläggningar så som skog, ristipp, hamn och bryggor och vägar. I informationsbrevet finns också praktisk information om vårt sommarvatten, tömningar av toa- och gråvattentankar, sophämtning, fiber och hjärtstartare. Slutligen finns ett kapitel om olika möjlighter till aktiviteter i Ytterby så som midsommarfirande, barnbadet, klippbad med hoppbrygga, fotbolls- och volleybollplan, bouleplan, gympa och yoga.

Hämta gärna välkomstbrevet i din brevlåda i midsommarhelgen så att det inte blir förstört. Vi hoppas att brevet blir en informativ och givande läsning för alla i familjen och för era gäster. För dig som är ny i Ytterby är välkomstbrevet extra värdefullt. Mer information och aktuell information hittar du alltid på www.ytterby.info

Ett stort tack till Ulla Walfridsson och Veronika Otterborg som lagt mycket frivilligt arbete på att ta fram välkomstbrevet.

//Styrelsen