Hoppa till innehåll

Påminnelse – Föreningsstämma, söndag kl. 10.00!

Nu på söndag, den 1 augusti kl. 10.00 – ca 12.00, genomförs föreningsstämma i Ytterby Samfällighetsförening 1. Stämman kommer att hållas utomhus vid vår lada. Ingen föranmälan krävs i år. Registrering från kl. 09.30 vid två bord, ett för dig med fullmakt/-er och ett för dig utan fullmakt. Kom i tid så att vi kan starta kl. 10.00.

Allt material inför stämman har skickats till er hemadress. Materialet finns också tillgängligt på vår hemsida www.ytterby.info/medlemssidor/Föreningsstämma 2021. Läs igenom materialet innan mötet då många viktiga frågor skall diskuteras och beslutas om. Tag gärna med utskickat material till mötet då inga bilder kommer att kunna visas eftersom vi sitter utomhus.

Om du inte kan närvara personligen så finns möjlighet att lämna en fullmakt till någon annan medlem som deltager på stämman. Även fullmaktsblankett finns på ovan nämnda sida.

Vi vore tacksamma om några kan ta med sig egna stolar! Respektera att Covid-19 pandemin tyvärr inte är slut och försök att hålla avstånd i köer och när ni pratar med andra medlemmar!

Välkommen!

//Styrelsen