Hoppa till innehåll

Nytt rekord igen på höstens städdag! Info om frivillig städavgift!

Höstens arbetsdag genomfördes i lördags, den 18 september. Trots det småruggiga vädret blev det en mycket lyckad dag där mer än 80 personer glatt hjälptes åt att ta upp bryggor och badstegar, sätta ut snökäppar, röja sly och ris, mm. Ytterligare ett 20-tal personer har arbetat med enskilt arbete innan arbetsdagen så totalt har ett 100-tal personer varit engagerade, vilket är nytt rekord för en städdag på hösten! Ett stort och varmt tack till er alla som bidragit med arbete!

Dagen avslutades i ladan där korv och bröd serverades medan ordförande informerade och svarade på frågor. Därefter berättade en engagerad grupp av våra ungdomar om sina tankar och idéer hur vårt område kan bli ännu mer attraktivt för ungdomar. Diskussioner pågår om att formalisera arbetet i en ungdomsarbetsgrupp.

Enskilt arbete i höst

Om du inte kunde deltaga på helgens städdag så finns det kvarvarande arbete som behöver genomföras. Kontakta ordförande Tommy Johansson, 0708-964850, mr.tommy.johansson@gmail.com.

Vinterns extra arbetsdag – lördag 12 mars kl. 10-13

Liksom tidigare år kör vi en extra städdag lördagen den 12 mars, kl. 10-13. Då passar vi på att elda upp alla rishögar samt röjer på platser där vi kan elda upp riset och därmed slipper att släpa bort det!. Detta är ett bra tillfälle för dig som inte var med på helgens städdag att bidraga.

Frivillig städavgift!
Efter beslut på årsstämman så finns en ny möjlighet att bidraga till underhållet av Ytterby genom att Swisha ett frivilligt bidrag på 350 kr (per fastighet) eller mer…. till Ytterby Samfällighets Swishnummmer, 123 30 871 45. Detta gäller för er som varken hade möjlighet att delta på helgens arbetsdag, att genomföra enskilt arbetspass eller som kan vara med på vinterns arbetsdag. Ett stort tack på förhand!

STYRELSEN