Hoppa till innehåll

Återhållsam användning av föreningsvattnet

Tyvärr har vår vattenanläggning vid Sandgärdsvägen just nu inte full kapacitet. Det beror på att en av djupvattenpumparna endast pumpar med begränsad kapacitet. För att inte vattnet ska ta slut under helgen ber vi alla vara extra återhållsamma med föreningsvattnet. Använd inte mer vatten än ni verkligen behöver.

I Västerviks kommun råder just nu bevattningsförbud. Detta gäller kommunalt vatten, men vi ber alla respektera detta även hos oss. Använd inte föreningsvatten för att vattna i trädgården. Det är inte tillåtet att tex tvätta bilen.

Styrelsen rekommenderar även alla med egen brunn att använda det egna vattnet. På detta sätt kan vi minska behovet av samfällighetens vatten, speciellt nu under midsommarhelgen när vi är som flest på plats i Ytterby.

En ny pump kommer att installeras i nästa vecka.

/Styrelsen