Hoppa till innehåll

Välkomna till arbetsdag – lördagen den 17 september kl. 10.00 – 13.00

Vi samlas vid pumphuset på Sangärdsvägen kl. 10.00 för fördelning av arbetsuppgifter. Arbetsdagen är inte bara ett tillfälle då vi alla kan bidra till att för föreningen nödvändiga arbetsuppgifter blir gjorda utan också ett utmärkt tillfälle att lära känna fler grannar i området och ha en trevlig stund. Tag gärna med kaffe för en kortare fikapaus. Korv, bröd och dryck serveras i Ladan, från kl. 13.00, då du även kommer att få den senaste informationen från styrelsen samt möjlighet att ställa frågor.

Återkommande arbetsuppgifter vid höstens arbetsdag är:

  • Ta upp/in bryggor, badstegar,
  • Ta in nät och redskap vid fotbollsplan/utegymmet för vinterförvaring
  • Sätta ut vägkäppar,
  • Fylla potthål på vägarna,
  • Tvätta vägskyltar,
  • Städa ladan,
  • Röja sly och köra bort ris till rishögen.
  • etc.

Vi återkommer med en mer detaljerad lista när vi närmar oss arbetsdagen, så att du som vill göra ett arbetspass före eller efter arbetsdagen kan boka in dig för särskilda uppgifter. Kolla därför på hemsidan www.ytterby.info för senaste information om vad som skall göras eller kontakta ordförande Tommy Johansson, 0708-964850, mr.tommy.johansson@gmail.com

Styrelsen vill också påminna om att arbetsdagen är till för föreningsgemensamma arbetsuppgifter. Arbeten kopplade till enskilda vägar görs lämpligen efter kallelse från vägansvarig.

/Styrelsen